Makaay tevreden over Kramer: "Uitstekende goal"

23 augustus 2016, 08:56

Gisteren (maandag) won Jong Feyenoord met 3-2 van de beloften van sc Heerenveen. Aan de kant van de Rotterdammers deden onder meer Michiel Kramer, Marko Vejinovic, Simon Gustafson en Jan-Arie van der Heijden mee. Trainer Roy Makaay was tevreden over de manier waarop de reservespelers zich inzetten bij het beloftenteam.

"We speelden bij vlagen prima voetbal", aldus Makaay in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik heb bij de ploeg de intentie gezien om te willen winnen. Het is lekker voor het gevoel dat je hem winnend afsluit. Sommige dingen kunnen natuurlijk altijd beter, maar over de inzet valt niets te zeggen."

Makaay ging specifiek in op het spel van Kramer. "Hij maakte een uitstekende goal en was bij nog een aantal acties betrokken. Ik ben tevreden over hoe hij het invult. Het is niet altijd makkelijk om deze wedstrijden te moeten spelen, maar het is belangrijk dat je je ritme houdt en minuten maakt."

De oud-spits van onder meer Bayern München benadrukte na afloop dat het voor elke speler belangrijk is om ritme op te doen bij het tweede elftal. "September wordt een drukke maand, dus als de trainer je nodig heeft moet je er wel staan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen