Heerenveen vindt in eigen dorp nieuwe hoofdsponsor

23 augustus 2016, 11:56

GroenLeven is de nieuwe hoofdsponsor van sc Heerenveen. De Friese club was op zoek naar een nieuwe partner nadat Univé die vorm van samenwerking na vijftien jaar opzegde. GroenLeven is met Heerenveen een contract overeengekomen voor de duur van drie seizoenen.

"Na een zorgvuldig traject hebben we in GroenLeven een Friese en innovatieve hoofdsponsor gevonden", aldus algemeen Luuc Eisinga op de clubwebsite. "Het is een grote verdienste van iedereen die de laatste maanden hard gewerkt heeft om een passende opvolger voor Univé te vinden. We zijn trots dat wij als nuchtere, onderscheidende Friese club met nationale en internationale uitstraling een bedrijf uit Heerenveen aan ons hebben weten te binden."

GroenLeven zal vanaf heden op de voorkant van het wedstrijdshirt te bewonderen zijn. Het is niet bekend hoeveel geld Heerenveen aan de deal overhoudt. Overigens heeft de vorige hoofdsponsor Univé niet volledig met Heerenveen gebroken. Het bedrijf is nog steeds een zogenaamde 'business partner' van de club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen