Strootman na zeperd: "Wellicht een mentale oorzaak"

24 augustus 2016, 10:53

AS Roma bleek gisteren (dinsdag) niet in staat om zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League. Mede vanwege rode kaarten voor Daniele de Rossi en Emerson Palmieri kon FC Porto uitlopen naar een ruime overwinning: 0-3. In gesprek met het Italiaanse Mediaset liet Kevin Strootman weten dat de nederlaag wellicht een mentale oorzaak had.

"We begonnen niet goed aan de wedstrijd. Waarom weet ik niet, want we hadden ons goed voorbereid en wisten wat er van ons werd verwacht. Maar we deden niet de juiste dingen. Porto creëerde overigens ook niet veel, maar ze wisten wel te scoren uit een standaardsituatie", zo refereert Strootman, die de aanvoerdersband droeg na de rode kaart van De Rossi, aan de openingstreffer van Felipe.

"Na de twee rode kaarten probeerden we nog wat we konden, maar na de tweede goal was het gespeeld. Ik snap het niet, want we trainen goed, maar op het veld speelden we veel te veel ballen naar de verkleurde kleur. Dat heeft misschien een mentale oorzaak, want fysiek zijn we in orde." Na de uitschakeling in de Champions League speelt Roma volgend seizoen in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen