Feyenoord uitkomst voor Jones: "Club waar ik op hoopte"

24 augustus 2016, 17:35

Brad Jones is in zijn nopjes met de transfer die hij deze zomer maakte naar Feyenoord. De ervaren keeper werd razendsnel vastgelegd door de Rotterdammers nadat Kenneth Vermeer een zware blessure opliep.

Lang hoefde Jones niet na te denken over de aanbieding van de Stadionclub. "Het was de club waar ik op hoopte", vertelt Jones aan Feyenoord TV. De keeper debuteerde met een 5-0 zege op FC Groningen. "Dat kon eigenlijk niet beter. Het was fijn om weer op het veld te staan en een echte wedstrijd te spelen. We hebben die dag laten zien hoeveel kwaliteit we hebben. Het was een goede dag en een uitstekende start."

Na drie wedstrijden heeft Jones nog geen enkel tegendoelpunt hoeven incasseren. Maar de keeper loopt niet te hard van stapel. "Als je te ver vooruit kijkt, kun je jezelf verliezen. We moeten onze kwaliteiten benutten. Als we dat doen, eindigen we op een goede positie. Ikzelf wil zoveel mogelijk wedstrijden spelen. En in alle wedstrijden die ik speel, wil ik goed zijn, op de toppen van mijn kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen