Van den Brom houdt vast aan succesformule voor rentree

25 augustus 2016, 08:06

John van den Brom zal donderdagavond in de play-offs van de Europa League zijn basiselftal niet wijzigen. De trainer van AZ houdt het liefst vast aan zijn succesformatie. Het eerste duel met het Servische Vojvodina eindigde in een 0-3 overwinning voor de Alkmaarders.

De beslissing van Van den Brom houdt in dat Derrick Luckassen voor de verdediging speelt en Levi Garcia als linksbuiten speelt. Fred Friday krijgt voorin de voorkeur boven Wout Weghorst. "Die jongens hebben het gedaan en hebben het goed gedaan. Zij hebben laten zien dat wij in dit concept prima uit de voeten kunnen. We geven nauwelijks iets weg en maken goals", vertelt de coach aan RTV Noord-Holland.

Van den Brom zal de tegenstander niet onderschatten na de ruime zege in het eerste duel. Bij winst is AZ verzekerd van de groepsfase van de Europa League. "Ik waarschuw mijn spelers er niet voor. Dat is een open deur. We weten wat er op het spel staat. Natuurlijk denken supporters dat we er al zijn. Dat zijn we nog niet. We moeten het nog even doen. Dat is niet even, maar dan moeten we het."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen