AZ laat Henriksen op laatste dag transfermarkt niet gaan

24 augustus 2016, 20:09

John van den Brom ziet de kans steeds groter worden dat Markus Henriksen de eerste seizoenshelft voor AZ blijft spelen. De middenvelder aast op een vertrek, maar vooralsnog kwam het nog niet tot een transfer voor de Noors international. De transfermarkt is nog ruim een week open.

"Als Markus wordt verkocht, willen we een vervanger halen. Maar daar zullen we dan nog wel de tijd voor moeten hebben. Met andere woorden: als een club hem op de laatste dag van de transfertermijn nog wil kopen, gaat het niet door", zo is Van den Brom duidelijk tegenover het Noord-Hollands Dagblad.

Henriksen werd eerder al in verband gebracht met een overgang naar Torino. Ook RSC Anderlecht volgt de verrichtingen van de middenvelder. "Inmiddels ga ik ervan uit dat hij blijft. Dat hij er nog steeds is, daar ben ik al ontzettend blij mee, want hij is belangrijk en haalt zijn niveau van vorig seizoen."

"Toch houd ik er nog wel rekening mee dat hij weggaat, omdat bekend is dat bijvoorbeeld Anderlecht interesse heeft. Als Markus donderdag vier keer scoort is de kans dat hij vertrekt opeens weer een stuk groter. Zo werken die dingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen