Atlético stalt spelers bij Sunderland en FC Porto

25 augustus 2016, 13:56

Atlético Madrid heeft twee spelers verhuurd aan clubs uit het buitenland. De Spaanse topclub heeft vleugelverdediger Javier Manquillo gestald bij Sunderland, terwijl Oliver Torres opnieuw uitgeleend is aan FC Porto. Of Atlético de spelers nog terugziet is de vraag: in beide gevallen is er een optie tot koop opgenomen in de huurovereenkomst.

De 22-jarige Manquillo is de vijfde zomerversterking voor het Sunderland van manager David Moyes. Hij is geen onbekende van de Premier League, aangezien hij tijdens het seizoen 2014/2015 al verhuurd werd aan Liverpool. De rechtspoot is jeugdinternational van Spanje en was afgelopen seizoen op huurbasis actief voor Olympique Marseille. Sunderland heeft de kans om de back na de huurperiode voor vier jaar vast te leggen.

Oliver Torres stapt dus op huurbasis over naar FC Porto,de club die hem in het seizoen 2104/2015 ook al van Atlético huurde. De middenvelder is voor anderhalf seizoen verhuurd aan de club uit de Portugese havenstad, die de optie heeft om hem voor 20 miljoen euro op permanente basis over te nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen