Eagles laten ex-PSV'er ervaring opdoen in Doetinchem

25 augustus 2016, 14:33

Elvio van Overbeek komt vooralsnog niet in de plannen van Go Ahead Eagles voor. De club uit Deventer heeft er daarom voor gekozen om de 22-jarige aanvaller op huurbasis naar De Graafschap te sturen. Vorig jaar werd het talent door de Eagles overgenomen van PSV.

Van Overbeek, die vorig seizoen twee doelpunten maakte in 23 wedstrijden voor Go Ahead, stapt per direct over naar Doetinchem. "Ik ben heel blij met de kans die ik ga krijgen bij De Graafschap. Ik ga er alles aan doen om mij in de basis te spelen. Mijn doelstelling is een bijdrage te leveren aan een snelle terugkeer naar het hoogste niveau", zegt de aanvaller op de website van zijn nieuwe club.

De Graafschap, dat woensdag al Anthony van den Hurk overnam van FC Eindhoven, is verheugd met de komst van Van Overbeek. "Met bijna honderd wedstrijden in het betaald voetbal, kun je rustig zeggen dat Elvio de nodige ervaring heeft. Met zijn snelheid en balbehendigheid is hij een waardevolle aanvulling in onze aanvalslinie. Met de komst van Anthony van den Hurk en Elvio zijn we wat mij betreft nu ook compleet", stelt manager voetbalzaken Peter Hofstede.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen