Twente-vrouwen scoren negen keer tegen Maltezen

25 augustus 2016, 20:35

De vrouwen van FC Twente hebben hun tweede wedstrijd in het kwalificatietoernooi van de Champions League met ruime cijfers gewonnen. De ploeg uit Enschede won donderdag op Sportpark De Peuverweide in Geesteren met 9-0 van Hibernians FC.

Lineth Beerensteyn was met een hattrick de meest trefzeker speelster bij FC Twente. Ellen Jansen tekende voor twee doelpunten, Kristina Erman, Maruschka Waldus en Sabrine Ellouzi waren ieder goed voor één goal. Hibernians-speelster Dionne Tonna werkte de bal in eigen doel.

Eerder deze week wonnen de Twente-vrouwen al met 2-1 van Ferencváros. Ze gaan met zes punten uit twee duels aan kop in de poule. Ferencváros, dat Konak Belediyespor met 2-0 de baas was in de tweede speelronde, heeft net als de Turkse club drie punten, Hibernians is nog puntloos. Zondag is de laatste speelronde van het kwalificatietoernooi in de regio Twente. Dan speelt FC Twente tegen Konak Belediyespor en treft Ferencváros Hibernians. De poulewinnaar voegt zich bij de laatste 32 van de Champions League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen