Bacca: "Geen zorgen, voor mij is de transfermarkt dicht"

26 augustus 2016, 09:36

Carlos Bacca werd tijdens de transferzomer eigenlijk geen moment met rust gelaten. Continu werden er geruchten over de toekomst van de Colombiaanse goaltjesdief de wereld in geslingerd. Toch zal de spits bij AC Milan blijven. Daar begon hij het seizoen meteen met een hattrick tegen Torino (3-2 winst).

Bacca leek lange tijd verkocht te worden voor een slordige 30 miljoen euro, maar zijn hattrick tegen Torino zorgt ervoor dat Milan er alles aan gelegen is om de spits te behouden. Ondanks de interesse van West Ham United. "Dat vind ik een grote club, maar ik heb hun aanbieding naast mij neergelegd", zegt Bacca in La Gazzetta dello Sport. "Ik heb gesproken met Milan en ben duidelijk en transparant geweest: mijn intentie is om te blijven waar ik ben. Adriano Galliani (vicepresident, red.) heeft me vervolgens gezegd dat ik ook kan blijven."

"Dat wilde ik heel graag horen van de club", stelt Bacca. "Ik hou ervan om te horen dat ik belangrijk kan zijn. Dan kan ik de fans vertellen: geen zorgen, voor mij is de transfermarkt dicht", aldus de 29-jarige international van Colombia. "Ik ben ongenaakbaar en dat geeft een goed gevoel. Ze hebben vertrouwen in mij. Als ik belangrijk ben, dan betekent het dat ik moet blijven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen