Gio beducht voor counters, Excelsior wil lef tonen

26 augustus 2016, 17:11

Drie Rotterdamse clubs komen er zaterdagavond in actie in de vierde speelronde van de Eredivisie. Twee daarvan staan er tegenover elkaar: in De Kuip neemt Feyenoord het op tegen Excelsior. Feyenoord is nog zonder puntenverlies, Excelsior is met zes punten uit drie duels ook uitstekend begonnen aan de nieuwe eredivisiejaargang.

Van Bronckhorst wil Excelsior niet laten counteren

Over zijn eigen team, zegt Van Bronckhorst: "Het is heel degelijk. Tegen FC Groningen was het bijna perfect, tegen FC Twente iets moeizamer in de eerste helft en Heracles Almelo is voor ons altijd een moeilijke uitwedstrijd." De oefenmeester verwacht Miquel Nelom volgende week terug in de wedstrijdselectie. Van Bronckhorst laat tevens weten dat Feyenoord deze zomer niet meer de transfermarkt opgaat.

Van der Gaag: "Met overtuiging en lef naar Kuip"

"Het begint met de inzet en mentaliteit waarmee we tot nu toe zes punten hebben behaald", vervolgt Van der Gaag. "Van daaruit moet je ook in balbezit de dingen doen die je moet doen om het Feyenoord in elk geval moeilijk te maken. Zij hebben drie keer gewonnen en nog geen doelpunt tegen gekregen. Zeker tegen FC Groningen speelden zij heel goed. Daar zullen wij als team dus rekening mee moeten houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen