Van Wolfswinkel blijft positief ondanks gelijkspel

26 augustus 2016, 23:43

Vitesse bleef vrijdag in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht steken op een 1-1 gelijkspel. Toch ziet Ricky van Wolfswinkel, de maker van de 1-0 in de Arnhemse Gelredome, de toekomst met vertrouwen tegemoet.

"Ja, ook deze wedstrijd hadden we moeten winnen, we hebben twee punten laten liggen. Het is extra zuur dat je nu niet met drie punten eindigt", aldus Van Wolfswinkel bij Omroep Gelderland. Eerder dit seizoen verloor Vitesse op eigen veld, ondanks een veldoverwicht, al met 1-2 van ADO Den Haag. Vitesse kreeg kansen op meer tegen FC Utrecht. Van Wolfswinkel: "We hadden natuurlijk een paar momenten waarop we hadden moeten scoren, ik moet er ook nog één maken. Ik had deze wedstrijd willen beslissen en heb alles gegeven om dit tot een goed einde te brengen."

Vitesse wacht al zeven thuisduels op een overwinning. "Maar we moeten ook niet te zwaar tillen aan deze wedstrijd, we hebben ook niet verloren", vervolgt Van Wolfswinkel. "Het is ook niet zo dat we denken: we spelen thuis, dus er is extra druk. We voelen ons fijn hier. De supporters staan achter ons en we spelen goed voetbal. Als we zo doorgaan winnen we nog genoeg wedstrijden hier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen