Simeone oneens met prijs: "Griezmann was de beste"

27 augustus 2016, 11:50

Cristiano Ronaldo werd deze week, rond de loting voor de groepsfase van de Champions League in Monaco, verkozen tot Europees voetballer van het jaar. Met deze uitkomst is Diego Simeone het echter niet eens. De coach van Atlético Madrid had liever gezien dat zijn pupil Antoine Griezmann de prijs had gekregen.

Griezmann was net als Gareth Bale ook genomineerd voor de eervolle onderscheiding, maar Ronaldo stond met de glimmende trofee in zijn handen in Monaco. "Natuurlijk verdienen de winnaars het altijd. Daarom mijn felicitaties aan Ronaldo, die succesvol was met zijn club én zijn land", zegt Simeone. "Maar voor mij was Griezmann toch wel de beste", voegt de trainer van Atlético toe.

Simeone ging ook in op de loting voor de Champions League. Atlético treft Bayern München, PSV en FC Rostov. "In dit toernooi is het altijd moeilijk. We ontmoeten pittige tegenstanders. Dat vind ik echter niet erg, aangezien Atlético tegen de moeilijkste opponenten altijd het beste in zichzelf naar boven haalt. Hopelijk gaan we door."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen