De Boer kijkt uit naar thuisdebuut en Europa League

27 augustus 2016, 13:56

Frank de Boer staat aan de vooravond van zijn eerste thuiswedstrijd met Internazionale in het Stadio Giuseppe Meazza. De Nederlandse oefenmeester neemt het met de Nerazzurri op tegen Palermo. In de aanloop naar het duel kreeg hij te horen wie de tegenstanders zullen zijn in de groepsfase van de Europa League.

De Boer verloor vorige week met Inter met 2-0 bij Chievo Verona en dat verlies deed veel stof opwaaien. De Nederlander hoopt op beterschap in zijn eerste thuisduel. "Het thuisdebuut is speciaal voor mij. We willen een goed signaal tonen aan onze supporters. Ik kijk uit naar de wedstrijd, iets wat voor het hele team geldt. We hebben deze week lekker getraind. Ik denk dat we één of twee stappen vooruit hebben gezet. Ik zit vol vertrouwen."

In de Europa League werd Inter gekoppeld aan Sparta Praag, Southampton en Hapoel Beer Sheva. "Een mooie groep", vindt De Boer. "Sparta Praag is altijd lastig, het is een technische ploeg. Southampton is de laatste jaren aan een opmars bezig, waardoor we die ploeg niet moeten onderschatten. Hapoel is een onbekende naam, maar ze hebben Olympiakos verslagen. Dan moeten ze wel sterk zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen