Spurs en Liverpool gelijk na vermakelijke pot voetbal

27 augustus 2016, 15:32

De interessante krachtmeting tussen Tottenham Hotspur en Liverpool heeft zaterdagmiddag geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen blijven zodoende na drie speelronden in de Premier League op één overwinning staan. Tottenham heeft nu vijf punten, Liverpool heeft er ééntje minder.

Tottenham begon het duel op White Hart Lane zonder Vincent Janssen: de van AZ overgekomen spits moest plaatsnemen op de bank. Michel Vorm stond wel onder de lat bij The Spurs en ontpopte zich tot man van de wedstrijd aan de zijde van de Londense club. Meerdere malen onderscheidde de goalie zich tegen Liverpool, dat fris startte en via Philippe Countinho en Sadio Mané gevaarlijk was. Vorm was echter kansloos, toen James Milner op slag van rust mocht aanleggen voor een penalty. Deze pingel werd veroorzaakt door Erik Lamela.

Ondertussen stond Janssen al op het veld. De goaltjesdief mocht vroegtijdig opdraven, omdat Kyle Walker na 28 minuten spelen met een blessure van het veld moest. Met het koppel Janssen-Harry Kane gingen de Spurs in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er, maar eerst zag Mané een doelpunt afgekeurd worden. Adam Lallana stond nét buitenspel na een passje van Georginio Wijnaldum, die de hele wedstrijd speelde.

Met Christian Eriksen als gevaarlijkste man begon de 1-1 steeds meer in de lucht te hangen. Linksback Danny Rose maakte deze, op aangeven van Eric Dier. In het laatste kwartier was het rommelig. Liverpool was het dichtst bij de winnende goal, maar Vorm kon een afgeketst schot van Wijnaldum op tijd klemmen. Het bleef echter bij een gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen