Gabigol bijna van Inter, Fiorentina leent Sevilla-speler

27 augustus 2016, 16:21

Gabriel Barbosa, beter bekend als Gabigol, staat op het punt om zich te verbinden aan Internazionale. Maar voordat het zover is, zal het Braziliaanse supertalent nog één wedstrijd spelen voor Santos. Hij treedt zondag nog met zijn huidige werkgever aan tegen Figueirense, voordat hij definitief naar de club van coach Frank de Boer overstapt.

Dat heeft Wagner Ribeiro, de zaakwaarnemer van Gabigol, bevestigd tegenover Calciomercato. "We zijn zeer gelukkig en dankbaar met de transfer naar Inter", aldus de belangenbehartiger, wiens cliënt al medisch gekeurd is en een persoonlijk akkoord bereikt heeft met de Milanese topclub. Het was even de vraag of Gabigol nog tot januari bij Santos zou spelen, maar dat is dus niet het geval. Naar verluidt betaalt Inter ten minste 26 miljoen euro voor het talent.

Fiorentina huurt Uruguayaan

Ondertussen heeft Fiorentina wereldkundig gemaakt dat het Sebastián Cristóforo van Sevilla huurt, met een optie tot koop. De Uruguayaanse middenvelder werd in 2013 door Sevilla overgenomen van Penarol. Afgeloepn seizoen kwam de Zuid-Amerikaan 33 keer in actie voor de Europa League-winnaar.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen