Rashford bezorgt ManUnited nipte zege bij Hull City

27 augustus 2016, 20:32   Bijgewerkt: 27 augustus 2016, 20:44

Manchester United heeft ook haar derde Premier League-wedstrijd onder leiding van José Mourinho gewonnen, maar gemakkelijk ging het niet. Op bezoek bij Hull City werd het zaterdag 0-1. Marcus Rashford wist pas in de extra tijd het verschil te maken.

Manchester United trof met Hull City een promovendus, maar wel één die nog zonder puntenverlies was. Hull City keerde met een overwinning op landskampioen Leicester City terug in de Premier League en won een week later bij Swansea City. Manchester United begon de competitie zelf met zeges op achtereenvolgens Bournemouth en Southampton.

Tegen Hull City had Manchester United voor rust het betere van het spel, maar de thuisploeg haalde zonder grote problemen met 0-0 de pauze. Ook in het tweede bedrijf waren de bezoekers de bovenliggende partij, al was hun spel nog steeds niet overtuigend. Toch trokken ze de winst naar zich toe. In de slotminuut passeerde Wayne Rooney Ahmed El Mohamady met een actie op de achterlijn, waarna hij Rashford bereikte met een lage voorzet. De jonge spits tekende van dichtbij voor de 0-1 en daarmee de winnende treffer voor Manchester United.

Daley Blind stond in de basis bij Manchester United, Memphis Depay zat niet bij de selectie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen