Zeges Galatasaray en Benfica, Lyon onderuit

27 augustus 2016, 23:43

Coach Jan Olde Riekerink heeft ook zijn tweede wedstrijd van het Super Lig-seizoen gewonnen met Galatasaray. De topclub uit Istanbul won zaterdag, ondanks een achterstand, met 1-3 bij Akhisar Belediyespor. Ricardo Vaz Té bracht de thuisclub in de derde minuut op 1-0, Eren Derdiyok, Yasin Öztekin en Bruma kantelden de score. Wesley Sneijder leverde de assist bij de 1-1. De Nederlander speelde de hele wedstrijd bij Galatasaray, Ryan Donk bleef op de bank.

In Portugal won Benfica de uitwedstrijd tegen Nacional Madeira eveneens met 1-3. André Carrillo en Raul Jiménez maakten in de laatste twintig minuten het verschil voor de kampioen uit Lissabon. Door een eigen goal van Ali Ghazal was Benfica in de zeventiende minuut aan de leiding gekomen, Tobias Figueiredo maakte in de 64ste minuut gelijk namens Nacional.

Olympique Lyon leed in Frankrijk haar eerste puntenverlies van het nieuwe seizoen. In de uitwedstrijd tegen Dijon FCO kwam l'OL via Corentin Tolisso en Alexandre Lacazette twee keer op voorsprong. Desondanks werd er met 4-2 verloren in het Stade Gaston Gérard. Júlio Tavares, Dylan Bahamboula en Pierre Lees Melou zorgden voor de ommekeer namens Dijon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen