Berghuis: "Hiervoor ben ik naar Feyenoord gekomen"

28 augustus 2016, 09:14

Steven Berghuis maakte zaterdag zijn eerste doelpunt in het shirt van Feyenoord. De aanvaller, deze zomer overgenomen van Watford, schoot thuis tegen Excelsior met links via de onderkant van de lat in de kruising de 3-1 op het scorebord. Feyenoord won uiteindelijk met 4-1 van de stadgenoot.

"Karim El Ahmadi legde 'm perfect voor me klaar. Je voelt direct of je 'm goed raakt of niet, maar dat ie dan zo mooi binnenvalt… Prachtig", aldus Berghuis op de officiële website van Feyenoord. De aanvaller vierde het doelpunt met zijn broertje, vrienden en vriendin. "Ik wilde dit moment met hen delen. De ontlading in het stadion was ook heerlijk. Ik moet zeggen dat dat heel speciaal voelde. Dit gevoel heb ik wel gemist. Vorig jaar heb ik weinig gespeeld en geen competitiedoelpunt gemaakt. Hiervoor ben ik naar Feyenoord gekomen."

Berghuis speelde voor rust als linksbuiten bij Feyenoord, na de pauze keerde hij terug naar de rechterkant en toen ging het beter lopen. "Ik probeerde aan de bal te komen en het veld breed te houden, maar spelen vanaf de rechterkant voelt voor mij toch wat natuurlijker", vervolgt Berghuis. "Als team speelden we in de tweede helft ook beter, in een hoger tempo en met meer lef. Ik meld me maandag met een goed gevoel bij het Nederlands elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen