MVV boekt bij Achilles '29 derde overwinning op rij

28 augustus 2016, 17:02

MVV heeft haar derde overwinning op rij geboekt in de Jupiler League. Na zeges op NAC Breda en FC Oss won de Limburgse ploeg zondag de uitwedstrijd tegen Achilles '29 met 2-3.

Door doelpunten van Nick Kuipers en Emrullah Güvenç stond MVV bij rust al met 0-2 voor en leek het een gemakkelijke middag tegemoet te gaan. In de slotfase werd het echter nog spannend. Boy van de Beek bracht Achilles in de 83ste minuut terug in de wedstrijd met de 1-2, twee minuten later zette Jordy Croux uit een strafschop de marge weer op twee voor MVV. Mart Raterink maakte in de 87ste minuut een nieuwe aansluitingstreffer voor Achilles, maar het bleef daarna bij 2-3.

MVV komt door de winst op tien punten, waarmee het op drie punten van koploper Jong PSV gedeeld vierde staat. Achilles is met drie punten uit vijf wedstrijden de nummer achttien van de Jupiler League.