Petrovic over gemiste strafschop: "Dit past niet bij ADO"

28 augustus 2016, 17:52

Zeljko Petrovic ging zondag bewust direct na afloop van het duel met Heracles Almelo (1-1) geen gesprek aan met Mike Havenaar. De spits maakte het enige doelpunt van ADO, maar verzuimde zijn ploeg naar een overwinning te schieten. Havenaar zag zijn strafschop over het doel verdwijnen.

Havenaar koos voor een panenka, maar mikte daarbij te hoog. "Ik ben nog niet naar hem toe gegaan, ik ben nog wel een paar minuten boos. Straks loop ik nog wel even naar hem toe in de kleedkamer en zeg ik: goed gedaan. Mike is een prima jongen en weet zelf ook wel wat hij fout heeft gedaan", vertelt Petrovic in gesprek met FOX Sports.

"Dit past niet bij ADO Den Haag. Wij hebben geen Messi's en Ronaldo's. Het is doodzonde dat Mikey dit gedaan heeft", zo was de coach duidelijk teleurgesteld. "Hij mag van mij vijf strafschoppen missen, maar dit kan je voor jezelf niet maken. Als je de kans krijgt om je ploeg te belonen met drie punten, zou ik dit zelf nooit doen." ADO staat na vier duels op tien punten in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen