Manchester City maakt het zichzelf lastig tegen West Ham

28 augustus 2016, 19:03

Met enige moeite verschafte Manchester City zichzelf zondag de koppositie in de Premier League. The Citizens lieten West Ham United terug komen in de wedstrijd, maar stapten desondanks met een 3-1 overwinning van het veld.

Nolito had na zeven minuten het openingsdoelpunt al op het scorebord staan. De bezoekers uit Londen leken een heel zware wedstrijd tegemoet te gaan na de 2-0 van Fernandinho na een kleine twintig minuten spelen. Het lukte City daarna echter niet om de verhoudingen op het veld uit te drukken in een hogere score.

Michail Antonio bracht de spanning terug in de wedstrijd met een rake kopbal. West Ham was niet bij machte om de gelijkmaker te produceren. Raheem Sterling profiteerde van de geboden ruimte in de slotfase door de beslissende 3-1 te maken. Met negen punten uit drie duels en een beter doelsaldo dan de concurrentie staat City bovenaan.

Middlesbrough

Het gepromoveerde Middlesbrough ging zondag op bezoek bij West Bromwich Albion. Beide ploegen wisten het publiek niet te vermaken. Na negentig minuten stond de brilstand nog steeds op het scorebord: 0-0. Middlesbrough staat zesde in Engeland, WBA is terug te vinden op de tiende stek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen