Strootman trefzeker voor AS Roma, Fiorentina wint van Chievo

28 augustus 2016, 22:50

Kevin Strootman heeft zijn eerste doelpunt van het seizoen te pakken. De Nederlandse middenvelder dacht daarmee zijn ploeg aan een zege op Cagliari te helpen. AS Roma stapte echter met een gelijkspel van het veld: 2-2. Fiorentina won thuis van Chievo met 1-0.

Voor Roma leek er in eerste instantie weinig aan de hand. Diego Perotti zette de Romeinen na zes minuten al op voorsprong vanuit een strafschop. Vlak na rust zorgde Strootman voor de verdubbeling in het voordeel van de bezoekers. Van dichtbij schoot de international hard raak.

Cagliari knokte zich echter terug in de wedstrijd. Marco Borriello maakte de aansluitingstreffer, waarna AS Roma toch met 1-2 dacht te gaan winnen. Twee minuten voor tijd kwam alsnog de 2-2 op het scorebord door het toedoen van Marco Sau. Roma staat na twee duels op vier punten.

Fiorentina deed zondagavond wat het Internazionale van Frank de Boer in de eerste speelronde naliet. De club uit Florence won namelijk met 1-0 van Chievo. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Carlos Sánchez.

Overige uitslagen Serie A

Crotone – Genoa 1-3

Sampdoria – Atalanta 2-1

Sassuolo – Pescara 2-1

Torino – Bologna 5-1

Udinese – Empoli 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen