'Qazaishvili op huurbasis naar CL-opponent Real en Dortmund'

30 augustus 2016, 08:59

Valeri Qazaishvili zal dit seizoen niet meer voor Vitesse uitkomen. De Georgiër wordt voor een jaar verhuurd aan het Poolse Legia Warschau, zo melden verschillende media in Polen en Nederland. Het contract van Qazaishvili loopt nog twee jaar door. Zijn nieuwe club heeft ook een optie tot koop bedongen om het laatste contractjaar af te kopen.

Bij Vitesse zat de aanvallende middenvelder op een dood spoor. In de openingswedstrijd tegen Willem II speelde hij nog de gehele wedstrijd en was hij trefzeker. Thuis tegen ADO Den Haag haalde Vitesse-trainer Henk Fraser hem na een uur spelen naar de kant. Tegen Roda JC viel Qazaishvili  slechts tien minuten in en vrijdag bleef hij tegen FC Utrecht zelfs de gehele wedstrijd op de bank.

Legia Warschau werd vorig seizoen kampioen in de Poolse competitie en komt dit seizoen uit in het hoofdtoernooi van de Champions League. In de poule komt de club Real Madrid, Borussia Dortmund en Sporting Lissabon tegen. De start in Polen is matig: na zeven wedstrijden liet Legia Warschau al twaalf punten liggen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen