Go Ahead huurt Bytyqi: "Guardiola genoot van me"

30 augustus 2016, 11:21

Sinan Bytyqi speelt dit seizoen voor Go Ahead Eagles. De aanvallend ingestelde speler wordt voor een seizoen gehuurd van Manchester City. Bij die club verlengde Bytyqi zijn contract tot 2019 en mocht hij ruiken aan de eerste selectie tijdens de voorbereidingsperiode. Pep Guardiola was te spreken over Bytyqi, maar adviseerde hem elders ervaring op te doen.

"Guardiola zei onlangs dat hij van me genoten had tijdens de voorbereiding en dat het goed was voor mijn verdere ontwikkeling als ik minuten ging maken in een competitie op het hoogste niveau in Europa. Go Ahead Eagles is wat dat betreft ideaal. De club speelt in de Eredivisie, staat voor verzorgd en attractief voetbal en wordt gesteund door fanatieke fans. Voor mij drie heel belangrijke zaken als voetballer", zo valt te lezen op de clubwebsite.

In de voorbereiding maakte Bytyqi minuten in de oefenwedstrijd tegen Bayern München. "Je kunt mij op het veld meestal herkennen aan een lach op mijn gezicht. Ik vind voetballen nu eenmaal geweldig. Als ik op het veld sta, voel ik me op mijn best en geef ik altijd alles. Dat is bij Go Ahead Eagles natuurlijk niet anders." Vorig seizoen werd Bytyqi door City verhuurd aan SC Cambuur.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen