Stoke heet Man City-huurling Bony officieel welkom

31 augustus 2016, 14:12

De tijdelijke overstap van Wilfried Bony van Manchester City naar Stoke City is beklonken. De international van Ivoorkust is de vierde zomeraanwinst geworden van The Potters, die vandaag (woensdag) op de laatste dag van de transferwindow ook nog melding lijken te maken van de komst van Bruno Martins Indi.

Stoke City kondigt met trots de komst van Bony aan. De oud-spits van Vitesse maakte in zijn loopbaan 130 doelpunten in 278 wedstrijden en de Premier League-club denkt daarom veel plezier te kunnen beleven aan de Ivoriaan. Bij Manchester City kon hij de verwachting niet waarmaken. De topclub nam hem in januari van dit jaar voor een slordige 33 miljoen euro over van Swansea City.

"We hoefden geen moment na te denken over het aantrekken van Bony", zegt Stoke-manager Mark Hughes. "Hij kent de Premier League en heeft al veel goals gemaakt op dit niveau. Hij heeft kracht, snelheid en is atletisch. Zijn technische en afrondende kwaliteiten zijn ook buitengewoon goed. Dat gaat ons absoluut verder hebben. Het een spits van topkwaliteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen