Zoet lijkt bij Oranje voorkeur te krijgen boven Cillessen

1 september 2016, 07:59

Jasper Cillessen mag dan wel een droomtransfer naar FC Barcelona hebben gemaakt, zijn plaats onder de lat bij het Nederlands elftal lijkt wel in het gedrang te zijn gekomen. De 30-voudig international lijkt vanavond (donderdag) in de oefeninterland tegen Griekenland te vervangen worden door Jeroen Zoet.

Cillessen geldt al een tijdje als de vaste keeper van, maar wordt volgens De Telegraaf gepasseerd ten faveure van Zoet. Naast de 30-voudig international lijkt ook Riechedly Bazoer zich te moeten schikken in rol als reserve. Wesley Sneijder krijgt de voorkeur, schrijft bovengenoemde ochtendkrant. Daley blind keert terug in het centrum van de defensie, waardoor Virgil van Dijk reserve zal zijn. Jetro Willems speelt waarschijnlijk als linksback, wat inhoudt dat Patrick van Aanholt op de bank zal beginnen.

De vermoedelijke opstelling is gebaseerd op de afsluitende training voor het duel met Griekenland. Deze wedstrijd geldt als voorbereiding op de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden van komende dinsdag.

Vermoedelijke opstelling Oranje

Zoet; Veltman, Bruma, Blind, Willems; Wijnaldum, Sneijder, Strootman; Berghuis, Janssen, Promes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen