Gullit tweewekelijks bij Ziggo, Oranje niet uit hoofd gezet

1 september 2016, 09:25

Ruud Gullit is eens in de twee weken te zien bij het Ziggo Sport-programma Rondo, dat gepresenteerd wordt door Jack van Gelder. Met ingang van zondag 4 september schuift de voormalig international vanaf 21.30 uur aan in de nieuwe voetbalshow.

Gullit voegt zich tweewekelijks bij het gezelschap Van Gelder, Jan van Halst en Wim Kieft. De voormalig speler van onder meer Feyenoord, PSV, AC Milan en Chelsea was de afgelopen tijd dicht bij een functie als assistent-bondscoach bij de KNVB, maar de onderhandelingen met technisch directeur Hans van Breukelen verliepen allesbehalve soepel. Daardoor ketste de deal af.

Zoals woensdag ook al aangegeven, houdt Gullit de Oranje-deur nog wel op een kier. Hij wil wel eerst dat er dingen veranderen. "Ik heb een slecht gevoel overgehouden aan het contact met Van Breukelen en mijn vertrouwen in hem is ernstig geschaad. Zeg nooit nooit in het leven en misschien als de situatie bij de KNVB verandert en Danny doet opnieuw een beroep op me dan ga ik erover nadenken. Ik wil hem namelijk wel dolgraag helpen om met Oranje het verloren gegane terrein goed te maken", zo citeert De Telegraaf Gullit.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen