Geen Pogba-shirts bij Sparta: "Aan tradities tornen wij niet"

2 september 2016, 08:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sparta sloeg deze week een opvallende slag op de transfermarkt. De Kasteelclub haalde Mathias Pogba, de drie jaar oudere broer van Manchester United- en Frankrijk-ster Paul Pogba. Veel supporters van de Rotterdamse club hoopten een Pogba-shirt te kunnen kopen, maar stuiten op een probleem. Dit shirt is namelijk niet beschikbaar.

Een Sparta-shirt met de naam Pogba achterop, het zou mooi staan. De club speelt echter zonder spelersnamen op de rug en gaat dat niet veranderen. "Dat is een traditie bij de club en aan tradities tornen wij niet", laat een woordvoerder van de club weten aan De Telegraaf.

In gesprek met RTV Rijnmond stond Mathias Pogba donderdag stil bij de populariteit die hij als 'broer van' genereert. "We lijken erg op elkaar, ik vind het leuk als mensen mij daardoor herkennen. Wij zijn een hechte familie, iedereen is blij met deze transfer. Elke stap bespreken met elkaar, dus Paul heeft zeker zijn mening gegeven over mijn transfer naar Sparta. Mijn broers komen zeker kijken op Het Kasteel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen