Balotelli gepresenteerd in Nice: "Heb echt speeltijd nodig"

2 september 2016, 15:42

Veel mensen zeggen dat OGC Nice een grote gok neemt met het aantrekken van Mario Balotelli, maar de Italiaanse spits denkt daar zelf anders over. De excentriekeling is ervan overtuigd dat hij zijn carrière nieuw leven kan inblazen bij de Ligue 1-club.

"Het was puur een voetbaltechnische beslissing om hier naartoe te komen", sprak Balotelli richting de pers bij zijn officiële presentatie in Zuid-Frankrijk. "Er waren genoeg andere opties, ook topclubs. Maar ik moest spelen, dat is dit jaar echt nodig. Het project van Nice bevalt me. Ik heb met de coach gesproken en hij gelooft net zoveel in mij als in hem geloof", aldus Balotelli, die nu geen zin had om weer in de Serie A aan de slag te gaan. "Dat zou ik nu nooit doen. Jullie weten wel waarom", zei hij wat geheimzinnig.

Zelfs de clubleiding van Nice is zich ervan bewust dat Balotelli min of meer een gok is. De aanvaller heeft veel potentie, maar maakte zichzelf bij zijn eerdere clubs vaak onmogelijk met zijn gedrag. "Los van het feit dat mijn carrière heel anders in elkaar steekt dan hetgeen geschreven wordt denk ik niet dat ik een risicogeval ben", aldus de Italiaan. "Ik heb wat problemen gehad, vooral fysiek, maar dat is achter de rug. Ik denk dus niet dat ik een gok ben. Ik heb gewoon wat speeltijd nodig", denkt de spits.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen