Ook Jong Oranje stelt teleur met remise in Wit-Rusland

2 september 2016, 19:27

Niet alleen het Nederlands elftal maakt een lastige periode door, ook Jong Oranje heeft het momenteel allerminst gemakkelijk. Vrijdagavond kwam het team van Fred Grim tegen Wit-Rusland maar liefst twee keer op achterstand, maar door goals van Anwar El Ghazi en Derrick Luckassen besloot het team de wedstrijd op 2-2. Nederland moest eigenlijk winnen om afstand te kunnen nemen van Wit-Rusland in de EK-kwalificatiereeks.

Jong Oranje staat tweede in de groep, met twee punten meer dan Wit-Rusland. Omdat alleen de beste nummers twee zich plaatsen voor het EK, was een zege vanavond broodnodig voor Nederland. Die kwam er niet, sterker nog, Jong Oranje mocht blij zijn dat het niet verloor in Minsk. De Nederlandse talenten kwamen binnen twintig minuten op achterstand. Doelman Mickey van der Hart werd geklopt vanaf de strafschopstip, nadat Jean-Paul Boëtius een handsbal had gemaakt.

Na rust kwam Oranje via een rake kopstoot van Anwar El Ghazi, die in de spits speelde, terug tot 1-1. Daarna kwam Nederland door een ongelukkige tegentreffer weer op achterstand, maar Derrick Luckassen zorgde met een prima kopbal voor een 2-2 uitslag. Dat is, zeker gezien het matige spel van Oranje en de problemen in de kwalificatiegroep, allerminst een goede uitslag voor Jong Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen