Janssen: "Ros de bal soms gewoon in de tribune"

3 september 2016, 22:02

Mocht het in Nederland minder om mooi voetbal en meer om resultaat gaan draaien, dan zou Vincent Janssen dat geen probleem vinden. De aanvaller, die AZ deze zomer verruilde voor Tottenham Hotspur, speelt komende dinsdag met Oranje in en tegen Zweden de eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK 2018 in Rusland.

"Het is één van de dingen die ik al in Engeland heb geleerd, dat het af en toe niet om mooi voetbal gaat en dat je de bal soms best gewoon de tribune in kan rossen", aldus Janssen in gesprek met FOX Sports. "Ik denk dat het in ons DNA zit dat we graag mooi willen voetballen. Maar misschien moeten we af en toe meer tevreden zijn met minder mooi voetbal en dat we dan wel gewoon drie punten pakken."

Het Nederlands elftal wordt dinsdag in Solna niet geconfronteerd met Zlatan Ibrahimovic. De spits van Manchester United zette na Euro 2016 een punt achter zijn loopbaan als international. "Ik denk wel dat Zweden hem gaat missen, hij is natuurlijk een grote speler. Voor ons is het zeker niet nadelig", aldus Janssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen