"De beste Jasper Cillessen gaat weer terugkomen"

3 september 2016, 23:39

Jasper Cillessen verdiende deze zomer een transfer van Ajax naar FC Barcelona, maar erkent zelf ook dat hij wel eens beter in vorm is geweest. Toch ziet de sluitpost de toekomst met vertrouwen tegemoet. Zowel die van hemzelf als die van Oranje.

Nederland begint komende dinsdag de kwalificatiereeks voor het WK 2018 in Rusland met een uitwedstrijd tegen Zweden. "Of we die gaan winnen? Ja. Waarom? Omdat we een betere ploeg hebben. Of we naar het WK gaan? Ja. Wie er dan gaat keepen? Ik hoop ik, maar de keuze is aan de bondscoach", aldus Cillessen in gesprek met Voetbal Inside.

"Ik kan eerste keeper worden bij FC Barcelona, maar als Jeroen (Zoet, red.), Maarten (Stekelenburg, red.) of iemand anders het de hele kwalificatiereeks fantastisch doet, dan heeft de trainer geen reden om te wisselen", toont Cillessen zich realistisch. "Ik zit nu niet in mijn meest gelukkige periode, maar dat was aan het einde van het afgelopen seizoen ook al zo. Het loopt helaas dus al langer. Maar de beste Jasper Cillessen gaat weer terugkomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen