Hiljemark: "Apart zonder Zlatan, maar gevoel is goed"

5 september 2016, 13:31

Oscar Hiljemark bereidt zich momenteel met Zweden voor op de clash tussen Zweden en Nederland, die dinsdagavond tegen elkaar hun eerste duel in de WK-kwalificatiereeks spelen. De voormalig middenvelder van PSV, die op het moment bij Palermo speelt, hoopt dat de Scandinaviërs het gemis van Zlatan Ibrahimovic niet al te veel zullen voelen.

"Alles is nieuw, maar het voelt wel goed", zegt Hiljemark in aanloop naar het duel met Oranje tegen de NOS. "Zonder Zlatan spelen is het altijd apart. Zlatan is gewoon een topspeler. Maar we proberen met de nieuwe formatie als een team te spelen en het gevoel in de ploeg is goed. We moeten honderd procent geven met elkaar", aldus de ex-PSV'er.

Naar verwachting gaat Zweden defensief spelen tegen Oranje. "Nederland heeft een zeer goede ploeg", vindt Hiljemark. "Ze zijn individueel sterk en hebben spelers met een actie. We gaan zeker niet alleen maar counteren. We hebben ook getraind op positiespel. Het is natuurlijk wel heel belangrijk om defensief goed te staan, zeker tegen Nederland."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen