Guidetti denkt frisse start te kunnen maken met Zweden

5 september 2016, 16:06

John Guidetti vreest na het vertrek van Zlatan Ibrahimovi? niet voor de kwaliteit van het nationale elftal van Zweden. De spits van Celta de Vigo is van mening dat zijn vaderland over voldoende getalenteerde spelers beschikt. Dinsdagavond wacht het WK-kwalificatieduel met het Nederlands elftal.

De kans is aanwezig dat Guidetti niet van de partij is tegen Nederland. "Of ik direct naar huis ga als mijn vrouw belt dat ons kind eraan komt? Ja, honderd procent. Als God bepaalt dat de baby twee uur voor de wedstrijd komt, dan is dat maar zo. Het is mijn vlees en bloed dat eraan komt, een wondertje. Daar wil ik bij zijn. Het wordt vast het mooiste wat me ooit is overkomen", vertelt de oud-speler van Feyenoord aan Aftonbladet.

Op het EK in Frankrijk maakte Ibrahimovic nog onderdeel uit van het nationale team, maar hij zette een punt achter zijn interlandloopbaan. "Het grootste verschil zal waarschijnlijk zijn dat we niet meer met die twee meter lange gast op het veld zullen staan", zegt Guidetti met een knipoog. "Het gemis is altijd groot als zo'n getalenteerde speler als hij afscheid neemt. Maar we moeten op een dag ook ophouden om er steeds maar weer over te praten."

"We gaan wedstrijden winnen, we gaan wedstrijden verliezen, dat is hoe het gaat in de voetbalwereld", vervolgt de voorhoedespeler zijn verhaal. "Zlatan is gestopt. Om daar steeds over te beginnen voor of na een wedstrijd is als het praten over een clubspeler die is verkocht. Het is wat het is. We hebben een heel talentvolle selectie en ik denk dat we een frisse start kunnen gaan maken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen