Stadion van Darmstadt draagt tijdelijk naam overleden fan

5 september 2016, 19:07   Bijgewerkt: 5 september 2016, 19:24

Het stadion van SV Darmstadt zal voor een seizoen een andere naam dragen. Normaal gesproken wordt het onderkomen het Stadion am Böllenfalltor genoemd. Het stadion zal echter tijdelijk de naam dragen van de onlangs overleden supporter Jonathan Heimes.

De volledige naam van het onderkomen is voorlopig het Jonathan-Heimes-Stadion am Böllenfalltor, zo laat de club via de eigen kanalen weten. De fan overleed in maart van dit jaar op 26-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. De vader van Jonathan is in dienst bij een belangrijke sponsor van de Bundesliga-club. Zij kwamen met het voorstel om de naam aan te passen.

Darmstadt besloot gehoor te geven aan de wens van de sponsor. Maandag bracht het de nieuwe naam naar buiten. "Een extra motivatie voor ons. Elk Darmstädter die zich met ons identificeert, zal zich ook met Jonathan identificeren. Ondanks zijn ziekte heeft Jonathan ons team veel energie gegeven." Darmstadt begon vorige week met een 2-0 nederlaag tegen 1. FC Köln aan het nieuwe seizoen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen