"De fans in Afrika zullen nu Manchester United steunen"

5 september 2016, 19:06

De zaakwaarnemer van Yaya Touré denkt dat Manchester City een grote fout begaat met de manier waarop ze de middenvelder behandelen. Trainer Pep Guardiola schreef de Ivoriaan niet in voor de Champions League. Bovendien komt hij ook in de competitie niet in de plannen van Guardiola voor.

"De fans in Afrika zullen nu Manchester United steunen. Veel mensen in Afrika zeggen dat ze geen wedstrijden van Manchester City meer op televisie zullen kijken", vertelt de belangenbehartiger aan Sky Sports. "Yaya kan in januari een voorcontract tekenen bij buitenlandse clubs en gaat veel aanbiedingen krijgen. Ze willen hem al in China en Amerika hebben."

"Maar we zullen ook veel aanbiedingen krijgen uit Engeland en uit de rest van Europa. Touré is in goede vorm, hij is in topconditie. Ik geloof dat hij wel zeven kilo is afgevallen. Misschien is dat niet genoeg voor Guardiola, maar Zlatan Ibrahimovi? was ook niet goed genoeg voor hem. We zullen zien wat er in januari gebeurt."

"Het is geen probleem om drie maanden te wachten, want Yaya is een erg professionele jongen", vervolgt de zaakwaarnemer. "Het is de beslissing van Pep en die moeten we accepteren. Als hij om deze reden de Champions League wint, dan reis ik naar Engeland af en zal ik op televisie zeggen dat hij de beste trainer van de wereld is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen