Slowaakse verdediger: "Arbiter heeft liever Engeland op WK"

6 september 2016, 12:51

Engeland won de eerste WK-kwalificatiewedstrijd met de hakken over de sloot met 0-1 van Slowakije, nadat Martin Skrtel van het veld was gestuurd met een rode kaart. Volgens de Slowaakse verdediger Jan Durica wilde de dienstdoende scheidsrechter Milorad Mazic ervoor zorgen dat Engeland won.

"Er is maar één rechtstreekse plek voor het WK", zei de verdediger van Trabzonspor na de wedstrijd tegen verslaggevers uit eigen land. "Waarom zouden ze dan Slowakije laten gaan, wanneer Engeland ook in onze groep zit? Ze prefereren natuurlijk het meest aansprekende land."

"Waarschijnlijk wist de scheidsrechter precies wat hij moest doen. De rode kaart was streng. Volgens mij wachtte de arbiter net zo lang totdat Skrtel een overtreding maakte, zodat hij hem een kaart kon geven." In blessuretijd tekende Adam Lallana tegen het Slowaakse tiental voor de enige treffer van de wedstrijd.

"Na de rode kaart kwam er een Engels offensief, maar dat is logisch. Grote kansen hebben ze echter niet gecreëerd, dus we zijn heel teleurgesteld. Als ze nou goed speelden en een mooie uitgespeelde goal maakten, dan was het iets anders, maar niet op deze manier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen