(advertorial)- Transfermarkt blijft open voor technici!

6 september 2016, 15:31

De transfermarkt in de voetbalwereld is gesloten; sinds het begin van deze maand is duidelijk wie komend seizoen voor welke club uitkomt. Veel voetballers hebben deze zomer een droomtransfer gemaakt, denk bijvoorbeeld aan Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Gonzalo Higuaín en Vincent Janssen. Maar heb jij zelf ook al de uitdaging gevonden waar je naar op zoek was?

Want niet alleen in de voetbalwereld, maar ook daarbuiten liggen mooie uitdagingen. Zo is Defensie, één van de grootste technische werkgevers van ons land, op zoek naar technisch talent. Als Defensie-technicus werk je met het modernste materieel onder de meest uiteenlopende omstandigheden. De variatie aan hightech materieel is eindeloos: van de serverruimte op de kazerne tot het snelvuurkanon op een Marine fregat en van de dieselmotor in een Pantserhouwitser tot de straalturbine van een Apache gevechtshelikopter. Om die enorme diversiteit aan techniek inzetbaar te houden, is link,_blank,Defensie dringend op zoek naar talent] uit alle techniekrichtingen en alle niveaus.

Twijfel je of Defensie de juiste werkgever voor je is en heb je andere opties in je eigen transfermarkt? Onderschat dan de voordelen van werken bij Defensie niet. Als technicus word je namelijk tot militair én vakspecialist. Al vanaf de eerste dag van de opleiding krijg je een goed salaris. Bij veel functies komt daar nog een jaarlijkse premie bovenop. Na je opleiding krijg je een baangarantie, waarna je wereldwijd actief wordt. Het onderhoud van techniek vindt plaats in de meest uiteenlopende omstandigheden: van een oefening in het koude Noorwegen tot een uitzending in de hitte van Afghanistan. Unieke ervaringen waar je je hele leven wat aan hebt. Bovendien werk je met materieel dat je nergens anders tegenkomt, zoals een F-35, een CV90 pantservoertuig of een geavanceerd Marine fregat waarvoor jij verantwoordelijk bent. Maar je staat er nooit alleen voor; bij Defensie valt of staat alles bij teamwork. Zo werk je samen met je team aan vrede en veiligheid.

Defensie zoekt technisch talent van alle niveaus. Of je nu een vmbo-, mavo-, havo-, vwo- of wo-opleiding hebt, bij Defensie ligt een uitdaging voor je. Mbo'ers worden bij Defensie opgeleid tot onderofficier en zijn verantwoordelijk voor hun eigen materieel. Heb je vwo wiskunde B en natuurkunde, of een hbo- of wo-opleiding dan leidt Defensie je intern op tot officier. Je komt dan terecht in een leidinggevende rol, met grote verantwoordelijkheid. Welk niveau je ook hebt, bij Defensie kan je je hart ophalen. Check de mogelijkheden op link,_blank,werkenbijdefensie.nl] en verzeker jezelf van de transfer van je leven!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen