Blind voert enkele wijzigingen door in basisopstelling

6 september 2016, 22:50

Zoals verwacht heeft bondscoach Danny Blind zijn elftal op enkele posities gewijzigd voor het WK-kwalificatieduel met Zweden. Dat betekent dat Daryl Janmaat een basisplaats heeft en Wesley Sneijder in een andere rol als gebruikelijk komt te spelen.

Janmaat staat als rechtsback gepositioneerd. Tegen Griekenland bleef de verdediger nog de gehele wedstrijd op de bank. Daarnaast heeft ook Davy Klaassen een basisplaats gekregen op het middenveld, dat komt door de rol van Wesley Sneijder als hangende linksbuiten. Steven Berghuis moet daardoor op de bank plaatsnemen.

Vincent Janssen staat als diepste speler op papier en Jeroen Zoet houdt Jasper Cillessen onder de lat van het Nederlands elftal weg. Het centrale duo wordt gevormd door Jeffrey Bruma en Virgil van Dijk.

Opstelling Nederland: Zoet, Janmaat, Bruma, Van Dijk, Blind, Klaassen, Strootman, Wijnaldum, Promes, Janssen en Sneijder.

Opstelling Zweden: Olsen, Lustig, Granqvist, Nilsson-Lindelöf, Wendt, Rohdén, Fransson, Hiljemark, Forsberg, Guidetti en Berg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen