Rashford scoort hattrick tijdens debuut voor Jong Engeland

6 september 2016, 21:09

Marcus Rashford begint er een gewoonte van te maken om tijdens zijn debuut trefzeker te zijn. Ditmaal profiteerde Jong Engeland van de eerste speelminuten van de United-aanvaller. Rashford had een basisplaats tijdens het EK-kwalificatieduel met Jong Noorwegen.

Rashford betaalde het vertrouwen van bondscoach Gareth Southgate dubbel en dwars terug. Opmerkelijk is dat de voorhoedespeler al drie interlands speelde voor het eerste elftal, maar nog niet uitkwam voor het beloftenteam. Rashford opende de score na een half uur spelen, waarna een teamgenoot de 2-0 verzorgde.

In de tweede helft kreeg Engeland het pas echt op de heupen. Uiteindelijk zou een 6-1 eindstand op het scorebord verschijnen, met nog eens twee treffers van Rashford. Het talent scoorde ook al bij zijn debuut in de Premier League, Europa League en tijdens zijn eerste minuten in het shirt van het 'grote' Engeland.