Man United-fans boos op Feyenoord vanwege tickets

7 september 2016, 11:32

De supporters van Manchester United zijn woedend, omdat er slechts 1.400 tickets beschikbaar zijn gesteld voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord in de Europa League van volgende week. De fans vinden het oneerlijk dat ze de dupe zijn van de maatregelen die de Rotterdammers getroffen hebben tegen de eigen fans.

Er werd verwacht dat er meer dan 2.400 fans van Man United welkom zouden zijn in De Kuip, maar de supporters van de Engelse grootmacht komen er dus bekaaid vanaf. Dat komt omdat Feyenoord het stadion opengesteld heeft voor slechts 26.000 toeschouwers. De Rotterdamse club kreeg na ongeregeldheden rond het Europa League-duel met AS Roma van twee jaar terug een voorwaardelijke schorsing, waardoor het strikte maatregelen genomen heeft.

"We zijn zeer teleurgesteld over de situatie", zo citeert The Daily Mail een supportersgroep van Man United. "Wij zien niet in waarom wij de dupe zijn van de maatregelen die getroffen worden om onrust bij de thuisfans te voorkomen. We hebben geschreven naar de Nederlandse autoriteiten om meer antwoorden te krijgen, maar het kwaad is jammer genoeg nu al geschied. De tijd is te kort om iets te veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen