De Vrij niet bij Oranje: "Prioriteit lag bij Lazio"

8 september 2016, 20:14

Oranje moest het in de afgelopen interlandperiode, waarin de oefenwedstrijd tegen Griekenland met 1-2 werd verloren en de WK-kwalificatiecyclus werd afgetrapt met een 1-1 gelijkspel in en tegen Zweden, stellen zonder Stefan de Vrij. De verdediger is net hersteld van een zware knieblessure en wilde zich daarom eerst volledig richten op zijn club Lazio.

"Ik heb de nationale ploeg gemist, maar op dit moment heeft Lazio mijn prioriteit", aldus De Vrij in een interview op de officiële website van zijn Romeinse werkgever. "Voordat de selectie (van Oranje, red.) bekend werd gemaakt, had ik pas twee keer de volle negentig minuten gespeeld hier. Het was nog te vroeg voor Oranje. Misschien word ik de volgende keer opgeroepen, maar daarvoor moet ik hier speelminuten blijven maken."

De Vrij heeft centraal in de defensie bij Lazio gezelschap van een landgenoot, Wesley Hoedt. "We kunnen goed met elkaar samenwerken. Het helpt ook dat we dezelfde taal spreken, al praten we ook tamelijk vaak Italiaans zodat we ook goed met de anderen kunnen communiceren. Het is echter normaal om af en toe Nederlands met elkaar te praten", besluit De Vrij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen