Schmeichel jr. weer fit, Schmeichel sr. geen Guardiola-fan

9 september 2016, 08:27

Kasper Schmeichel heeft zijn rentree in het zicht. De 29-jarige doelman werd tijdens de interlandperiode operatief geholpen aan een lichte hernia en is inmiddels, twee weken later, weer helemaal fit. De Deense international kan komende zaterdag zijn opwachting maken in de wedstrijd tegen Liverpool.

Schmeichel viel eind augustus tijdens de met 3-1 gewonnen competitiewedstrijd tegen Swansea City uit vanwege zijn hernia. De Scandinaviër werd succesvol geopereerd en is volgens manager Cluadio Ranieri weer klaar om onder de lat te staan bij de regerend kampioen van Engeland. Naast de rentree van Schmeichel kan aanwinst Islam Slimani, die overkwam van Sporting Clube de Portugal, zijn debuut maken voor Leicester, dat komende dinsdag in de Champions League debuteert met een uitwedstrijd tegen Club Brugge.

Peter Schmeichel over Guardiola

Ondertussen heeft Peter Schmeichel, de legendarische vader van de doelman van Leicester, in aanloop naar de derby tussen zijn oude clubs Manchester United en Manchester City (voorbeschouwing) gezegd dat hij niet echt onder de indruk is van City-manager Pep Guardiola. "Hij was oké bij Bayern München, maar daar is ook alles mee gezegd. Hij heeft een echt goed en attractief veranderd in een team dat vrij saai is om naar te kijken. Hij heeft de spelers veranderd. De resultaten waren overigens wel goed. Bij FC Barcelona was dat natuurlijk ook fantastisch, maar hij had toen wel geluk met zijn spelersmateriaal", zegt Schmeichel senior bij Omnisport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen