Ibrahimovic: "Dit was de enige derby die ik nog miste"

9 september 2016, 11:59

Zlatan Ibrahimovic staat aan de vooravond van zijn eerste Manchester Derby, de beladen strijd tussen Manchester United en Manchester City. De 34-jarige spits maakte in zijn carrière al zijn opwachting in de grootste derby's ter wereld, maar deze ontbrak nog op het lijstje. Hij kan niet wachten op de aftrap van het duel, die zaterdag om 13.30 uur verricht wordt.

"De grootste wedstrijden kunnen wat in je losmaken", blikt Ibrahimovic vooruit. "Het zijn de wedstrijden waar iedereen over praat. Ik heb meegedaan in veel derby's. El Clásico tussen Barcelona en Real Madrid, de derby tussen Inter en AC Milan, de klassieker tussen Ajax en Feyenoord en Le Classique tussen Paris Saint-Germain en Marseille. Dit was de enige derby die ik nog miste. Ik ben er klaar voor", aldus de Zweedse superspits.

Als Ibrahimovic door Manchester loopt, dan merkt hij het belang van de derby. "De mensen hebben het er alleen maar over. Dat geldt ook voor de media, die het uitgebreid over de investeringen en de nieuwe coaches hebben. Ik heb dit soort dingen al wel meegemaakt. Ik heb het gevoel dat we er klaar voor zijn. We zijn gefocust."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen