Fraser verwacht open wedstrijd met veel goals in ArenA

9 september 2016, 13:13

Ajax en Vitesse doen komende zondag vanaf 16.45 uur de deur van de vijfde speelronde van de Eredivisie dicht. De Amsterdammers hebben het in de eigen ArenA traditioneel lastig met de ploeg uit Arnhem. Van de laatste vijf keer dat het affiche zich afspeelde, won Vitesse er zelfs drie. In december 2014 werd het zelfs 0-4 voor de geel-zwarten, waarvoor huidig Ajacied Bertrand Traoré destijds tweemaal scoorde.

Coach Henk Fraser denkt dat er voor Vitesse wel wat te halen valt in Amsterdam. Hij beschikt over een fitte selectie en heeft veel vertrouwen. "We hebben weinig blessures. Ook alle internationals die zijn teruggekeerd hebben weer kunnen trainen. Verder is Navarone (Foor, red.) weer helemaal fit en ook Matt (Miazga, red.) en Adnane (Tighadouini, red.) maken deel uit van de groep die meegaat zondag", aldus Fraser op de clubwebsite.

"Ik verwacht een open wedstrijd met veel doelpunten", zegt Fraser over het uitduel met Ajax. "Ik hoop dat we het publiek kunnen vermaken. Aan goede spelers zoals (Bertrand, red.) Traoré en (Hakim, red.) Ziyech zullen we onze handen vol hebben, maar we zijn goed voorbereid op deze wedstrijd", verzekert de oefenmeester van Vitesse.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen