Ontketend Celtic geeft Rangers pak slaag in Old Firm

10 september 2016, 15:01

De afgelopen vier jaar moest de Schotse competitie het doen zonder de heetgebakerde ontmoetingen tussen Celtic en Rangers FC, maar de Old Firm heeft zaterdagmiddag zijn rentree gemaakt. Op Celtic Park zegevierde de regerend kampioen met 5-1 over Rangers, mede dankzij een hattrick van Moussa Dembélé.

Rangers werd na het faillissement in 2012 teruggezet naar de vierde divisie in Schotland. Het kostte de club een paar jaar om terug te keren op het hoge niveau, maar dit seizoen is het dus weer actief in de Premiership. Mooi voor de voetballiefhebbers, aangezien de Old Firm hierdoor weer terug op de speelkalender is. Vanmiddag werd de eerste kraker van het nieuwe voetbaljaar gespeeld en Celtic was daarin een maatje te groot voor de rivaal.

Grote ster aan de kant van Celtic was Moussa Dembélé. De Fransman had met drie treffers en een assist een groot aandeel in de 5-1 overwinning op de rivaal. Hoewel Rangers kort voor rust nog wel terugkwam tot 2-1, liep Celtic in de tweede helft uit naar een hoge score. Ook Scott Sinclair en Stuart Armstrong deden met een treffer een duit in het zakje.

Bij de ploeg van Brendan Rodgers stond de Nederlandse keeper Dorus de Vries onder de lat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen