Hyballa: "We moeten nu als team samen blijven"

10 september 2016, 23:15

NEC-trainer Peter Hyballa wil niet te lang stilstaan bij de 0-4 thuisnederlaag van zaterdag tegen PSV. De Duitse oefenmeester richt zich liever op de komende reeks, waarin wordt gespeeld tegen concurrenten Sparta, Willem II en Roda JC Kerkrade.

"Natuurlijk wordt die reeks belangrijk. We moeten nu als team samen blijven, maar dat blijven we ook", zei Hyballa tegen Omroep Gelderland. "We presteren volgende week, we doen het. Het gaat alleen om handhaving. Al het andere is dromerij. Ik denk dat het publiek dat snapt. Het is een jong team. Er zijn tien spelers weggegaan, andere spelers zijn gekomen. Maar bedankt voor de supporters hoe zij ons geholpen hebben. Maar nu moeten wij wat laten zien. En dat gaat gebeuren, ja."

"PSV is natuurlijk een Champions League-team. Dat is niet ons niveau. Je kan de doelpunten alleen en niet zo makkelijk weggeven", vervolgde Hyballa. "We waren niet eens zo slecht aan de bal en de tactiek was ook redelijk, maar na 3-0 moet je zeggen, nu niet meer. En dan wordt het 4-0, klaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen