Berghuis hoopt dat er nog veel goals volgen bij Feyenoord

11 september 2016, 10:56

Steven Berghuis moest even geduld hebben bij Feyenoord, maar heeft mede door de blessure van Eljero Elia een basisplaats te pakken in Rotterdam-Zuid. Na de interlandperiode met het Nederlands elftal, waarin hij tweemaal in actie kwam, speelt Berghuis zondag met Feyenoord tegen ADO Den Haag.

De 24-jarige Berghuis kende een mooie afsluiter voor de interlandperiode. Hij tekende voor een fraaie goal in de met 4-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Excelsior. "Ik probeer daarbij het goede gevoel uit de wedstrijd tegen Excelsior mee te nemen. Die lijn moeten we als team doortrekken", aldus Berghuis bij Feyenoord TV.

Berghuis is blij dat hij al tot scoren is gekomen bij Feyenoord. "Dan is die druk er wel een beetje van af. Daar was ik ook een beetje naar op zoek. In het begin was ik ook misschien iets gretiger op scoren dan normaal. Nu heb ik de goal te pakken en ik hoop dat er nog meer volgen", aldus de vleugelaanvaller, die gehuurd wordt van Watford.

ADO Den Haag is in de optiek van Berghuis een pittige tegenstander. "Ik vind ze best wel stabiel. Het is een fysieke ploeg, die verdedigend sterk is. Ze hebben niets voor niets tien punten. Ze doen het goed", aldus de flankspeler, die nog niet te veel aan het Europa League-duel met Manchester United denkt. "Het is niet moeilijk om ons alleen nog op ADO te focussen. Ik heb daar helemaal geen last van. Je wil ook weer met een goed gevoel naar de volgende wedstrijden toe", aldus Berghuis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen