Kuyt doet 'dab': "Hij mocht kiezen, deze was voor hem"

11 september 2016, 15:01

Dirk Kuyt brak zondagmiddag namens Feyenoord de ban in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De routinier maakte de openingstreffer in het met 3-1 gewonnen doel. Opvallend was dat de Katwijker zijn doelpunt vierde met een 'dab'. Dat is een bepaalde handbeweging voor het hoofd langs, die onder meer Paul Pogba geregeld laat zien.

Kuyt gaf na afloop een verklaring voor zijn 'dab'. "Mijn zoon is morgen jarig en dat hebben we afgelopen vrijdag gevierd. Hij wilde heel graag dat ik op deze manier zou juichen, als ik zou scoren. De dab is niet echt iets wat bij mij past, maar mijn zoon was jarig en mocht kiezen. Deze was dus voor hem", legt Kuyt uit bij FOX Sports.

Het ging ook nog over de wedstrijd. "Het begin was niet makkelijk, maar daarna hadden we heel goede fase en toen maakten we er ook binnen een paar minuten 2-0 van", aldus Kuyt. "We hadden wel de 3-0 moeten maken. Nu bleef het bij 2-0 en konden we door dat ene moment (de goal van Marengo, red.) zomaar nog gelijkspelen. ADO is ook wel een stugge ploeg, die zich terug kan knokken in een wedstrijd", stelt de Feyenoord-captain, die zijn ploeg dus nog wel met 3-1 zag winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen